Altijd voor Kunst


 
home

Home » Wijnkunst

Elk jaar wordt een Europese kwaliteitswijn voorzien van een door een Nederlandse beeldend kunstenaar gecreŽerd etiket. Het etiket is het winnende ontwerp van de jaarlijkse verkiezing 'Kunst als krans op de wijn'.

Wijn en kunst komen zo bijeen in een bijzondere combinatie, waarbij originaliteit en kwaliteit samen gaan. Kunstenaars zien het als een eer om hun ontwerp toegepast te zien op een mooie wijn, wijnliefhebbers zien in het etiket een toegevoegde waarde aan de wijn en verzamelaars begeren de wijn als ware het een uniek kunstwerk.

Daarbij is de wijn met de verkozen etiketten leuk om te verzamelen en ook heel leuk om als gewaardeerd en origineel cadeau weg te geven.

Het kunstetiket wordt voor zowel rode als witte wijn toegepast. De selectie van het wijnetiket vindt plaats in samenwerking met Wijnkunst wijnimport. Slechts 600 etiketten worden toegepast: 300 op flessen met de witte kwaliteitswijn en 300 op flessen met rode wijn.

Nu zijn de wijnen met de kunstetiketten extra aantrekkelijk te bestellen. Zie www.wijnkunst.nl. Gebruik kortingscode KUW14 en u krijgt bij uw bestelling vanaf 12 flessen twee toegangskaarten voor de ADAF 2014 ter waarde van € 30,- cadeau. Bestel snel want op is op!

Waar koopt u de wijn?
Winnaar 2013
Winnaar 2014
© Copyright 2010 Altijd voor Kunst.nl. Alle rechten voorbehouden. Privacy verklaring.