Online Leren

Geef jij kunstcursussen of workshops en wil je die onder de aandacht brengen om zo meer deelnemers te werven? Dat kan hier! Hier komt een groot overzicht met kunstenaars die opleidingen aanbieden. Een presentatie is voor leden van de NABK gratis, voor niet-leden € 29 incl. BTW. Wil jij jouw kunstcursussen of workshops hier ook vermeld hebben? Stuur dan een bericht met de te vermelden gegevens naar info@altijdvoorkunst.nl met als onderwerp ‘vermelding online cursus/workshop’.

Tekenen met Marianne (online)

Leren tekenen? Uw vaardigheden verbeteren? Met deze uitgebreide en rijk geïllustreerde online tekencursus met video's én e-books lukt dat zeker!In uw eigen tempo ontwikkelt u zich tot veelzijdig kunstenaar. De cursus duurt gemiddeld 40 weken / 10 maanden en de kosten bedragen €39,- per maand inclusief professionele tekenmaterialen t.w.v. 100 euro.

Schilder je vrij

10 technieken en onderwerpen om abstract te schilderen,Kunst met een knipoog,De hele wereld als inspiratie bron.Academie Filarski geeft diverse workshops en cursussen voor zowel gevorderde als beginnende kunstenaars.

Vrolijk Schilderij

Op www.vrolijkschilderij.nl vind je online workshops.Neem gerust een kijkje!